32 (0)3 830 39 00 info@steytelinck.be

Onze kaart

Verrassende klassiekers

Huiswijnen

WIT

Rey de los Andes (Chardonnay, Central Valley, Chili)
€ 5.00 (glas) – € 18.00 (karaf 0.5L) – € 25.00 (fles)

Flor Innata  (Verdejo, Rueda, Spanje)
€ 7.00 (glas) – € 24.00 (karaf 0.5L) – € 36.00 (fles)

ROOD

Rey de los Andes (Tempranillo, Central Valley, Chili)
€ 5.00 (glas) – € 18.00 (karaf 0.5L) – € 25.00 (fles)

Mo Monastrell (Monastrell, Valencia, Spanje)
€ 7.00 (glas) – € 24.00 (karaf 0.5L) – € 36.00 (fles)

 

ROSE

Skai (Tempranillo, Castilla y Leon, Spanje)
€ 5.00 (glas) – € 18.00 (karaf 0.5L) – € 25.00 (fles) 

 

Salades

Caesar Salad € 18.50
Kip – croutons – ansjovis – Parmezaanse kaas

Salade Geitenkaas € 18.90
Appel – rode biet – spek – noten – honingdressing

 

Voorgerechten

 

Tomatensoep met balletjes € 8.50

Toast gerookte Schotse zalm  € 16.90
Klassieke garnituren

Carpaccio Limousin  € 15.90
Balsamico – kappers – Parmezaanse kaas

Vitello Tonnato € 16.90
Kalfsgebraad – tonijnsaus – kappertjes – Parmezaanse kaas

Huisgemaakte Kaaskroketten  € 14.00

Huisgemaakte Garnaalkroketten € 18.50

Duo kaas- en garnaalkroket € 16.50

Huisgemaakte Limousin (vlees)kroket  € 15.60

Scampi look (6st)  € 18.00

SUGGESTIE:

Kroket van fazant € 18.00
Fine champagnesaus

Witloofvelouté met gerookte zalmsnippers € 8.50

Ravioli van ricotta en spinazie € 15.00
Tomatenroomsaus

 

Hoofdgerechten

Stoofvlees met Tripel  € 16.90
Rauwkostsalade – frietjes

Kalfsblanquette  € 16.90
Rauwkostsalade – frietjes

Vol-au-vent van hoevekip  € 17.50
Gehaktballetjes – weidechampignons

Vispannetje uit de oven € 22.00
Jonge prei – witte wijnsaus

Gegrilde Zalm € 29.50
Spinaziepuree – kreeftensaus

Gratin van witloof  € 19.50
Ham – kaas

Gehaktballetjes in Luikse saus € 16.90
Luikse saus

Gehaktballetjes in tomatensaus  € 15.90
Tomatensaus – selder

Scampi look (9st) € 22.50
Lookboter

Kipfilet  € 17.00
Rauwkostsalade – appelmoes

SUGGESTIE:

Wildragout € 25.00
Rauwkostsalade | aardappelkroket

Fazanthen € 29.00
Witloofsalade | amandelkroket

Hazepeper € 26.00
Witloofsalade | amandelkroket

Hoofdgerechten van

Atelier Millevaches

Ons vlees komt van eigen wei

Steak Limousin € 21.50

Entrecôte € 25.50

Ribeye Black Agnus € 27.00

Handgesneden tartaar “Limousin” € 16.50

Dry aged hamburger  € 16.50

Ribbekes “Millevaches” € 15,50

BIJGERECHTEN:

Saus naar keuze (€2.50): peperroom OF champignon OF béarnaise OF vleesjus

Aardappelen naar keuze (€2.20): frietjes OF kroketjes OF puree

Garnituur naar keuze (€2.20): Rauwkostsalade OF Witloofsalade

Desserts

Tarte Tatin met kaneel roomijs €12.00

Fondant van chocolade met vanille roomijs  €12.00

Crème Brûlée € 9.50

Café Glacé  € 9.50

Coupe vanille  € 8.00

Coupe mokka € 8.50

Coupe brésilienne  € 9.00

Dame Blanche € 8.50

Banana split  € 9.50

Kinderijsje  € 6.80

Op kindermaat

(Tot 12 jaar)

Balletjes in tomatensaus € 9.80

Spaghetti Bolognaise € 9.80

Vol-au-vent € 9.80

Zoete Snack

Pannenkoek suiker/boter/siroop/confituur € 7.00

Pannenkoek met vanille-ijs en chocoladesaus  € 9.00

Wafel suiker/boter/siroop/confituur € 7.00

Wafel slagroom  € 8.00

Wafel met vanille-ijs en slagroom  € 9.00

Borrelhapjes

Huisbereide Limousin kroketjes  € 7.90

Portie jonge kaas € 7.00

Portie gefrituurde kippenboutjes  € 9.00

Portie Mini-loempia’s  € 9.00

Portie salami  € 8.00

Portie gemengde chili-olijven € 6.00

Portie koude mix  € 9.00

Portie warme mix  € 14.00

Pin It on Pinterest